dimarts, 13 de juny del 2017

La Banda i la cobla posen en marxa la Patum

Aquesta setmana la Banda i la Cobla de l'Escola Municipal de Música de Berga participaran activament a les Festes de La Patum. Avui, com a prèvia a l'inici de les festes, la Banda de l'escola que dirigeix Jordi Sabata, posarà la música un any més a la Patum de la Llar Santa Maria de Queralt. La festa començarà a les 18.30 h.

Demà la banda i la Jove Banda també amenitza la passada dels quatre gegants a partir de les 12.00 h. per posar música al tret de sortida dels 5 dies de festa a la ciutat de Berga.

Tant en la Patum de La Llar com en la passada del dimecres, membres de la Llar Santa Maria de Queralt i del Taller Coloma participen com a músics dins de la Banda de l'EMMB.

Divendres continuarem amb la Banda i la Jove Banda que participaran a la totalitat d'actes de la Patum Infantil. la passada del matí, la Patum de lluïment i la Patum completa de la tarda. 

Finalment, la participació de l'EMMB a la festa berguedana acaba dissabte a les 12.30 h. a la Plaça Sant Joan amb una audició de sardanes per part de la Cobla de l'EMMB.